Welcome to Saimaa

Kutsumme kalastavat perheet, pariskunnat ja kaveriporukat mökkeilemään Saimaalle!

Tasokkaasti varustettu mökkimme Saimaalla soveltuu parhaiten neljästä kuuteen henkilön kalastaville ryhmille, perheille ja pariskunnille.

Meillä mökkeilet helposti ja tasokkaasti! Saapuessasi mökkimme vuoteet on valmiiksi sijattu kutsuvilla vuodevaatteilla ja varustelumme kattaa kaikki perustarpeet: laadukkaat keitto- ja ruokailuastiat, mausteet ja leivinpaperit, wc- ja talouspaperit, pesuaineet sekä pyykki- että astianpesukoneeseen ja muuhun oleskelun aikaisen siisteyden ylläpitoon. Vuokrahintaamme sisältyvät sekä liinavaatemaksut että loppusiivous. Asiakkaanamme sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin rentoutumiseen, hyvän ruuan valmistamiseen ja kalastamiseen.

Mökkimme tarjoaa myös perheen pienimmille erinomaiset mahdollisuudet ongintaan ja heittokalastukseen jo kotirannassa. Kokeneemmille kalastajille mökkimme monipuoliset lähivedet tarjoavat mahdollisuudet kalastukseen lampivedessä ja joessa samoin kuin uisteluun ja heittokalastukseen Saimaalla. Vieraidemme kalastusretkiä varten mökillämme on kaksi turva- ja kalastusvarustettua lasikuituista moottorivenettä. Emme veloita vierailtamme maksua veneiden käytöstä. Maksatte vain käyttämänne polttoaineen ja mahdolliset kiville ajosta johtuvat korjauskustannukset.

Veneretkemme Saimaalla sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Retkeen sisältyy maisema-ajelu, ruokailu nuotiolla ja mahdollisuus uimiseen sekä ongintaan tai heittokalastukseen riippuen kalastajien iästä. Retket tapahtuvat lasten ehdoilla ja niiden sisältö on suunniteltu juuri lapsien viihtymistä ajatellen.Varttuneemmille kalastajille tarjoamme kalastusretkiä ja jigauskursseja. Retkien rytmitys ja sisältö ryhmän kokemuksen ja toiveiden mukaisesti.

Kalastuksen ohella voitte retkeillä vaikka Koloveden kansallispuistossa tai suunnata kolmen eri vaikeustason reitit kattavalle luontopolulle Savonrannalla.

Kodikas mökki, tunnelmallinen sauna ja viihtyisä kesäkeittiö

Nykyaikaisesti varustettu mökkimme 5+1 henkilölle on pinta-alaltaan 68 m². Mökissä on avara tupakeittiö, kaksi makuuhuonetta, puulämmitteinen sisäsauna, suihku ja wc. Makuuhuoneista toinen on kalustettu kolmella 80 cm:n vuoteella, toisessa on 140 cm:n parivuode. Tupakeittiö on kalustettu 80 cm:n vuoteella ja vuodesohvalla, joka voidaan levittää 120 cm:n sängyksi. Oleskelutiloissa on takka, taulutelevisio, Sony-kotiteatteri ja maksuton Wi-Fi-internetyhteys. Kotiteatterin voi yhdistää Wi-Fi-verkon kautta nettiin ja katsoa vaikka Yle Areenan ja YouTuben tarjontaa tai Netflixiä (asiakkaan omilla tunnuksilla).

Mökkimme peruskorjaus valmistui elokuussa 2013. Mökin märkätilat (sauna, suihku, wc ja kodinhoitotila) samoin kuin makuuhuoneet ja terassi varusteineen sekä keittiötilat kodinkoneineen ovat täysin uusittuja. Mökki on myös liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Keittiössä on astianpesukone, ja kuivaavalla pyykkikoneella on helppo hoitaa vaatehuolto.

Saunatilojemme tunnelmaan ja löylyyn ovat kaikki asiakkaamme ihastuneet. Miedosti lämmitettynä saunamme tarjoaa miellyttävän pehmeän ja kostean löylyn, josta voi nautiskella pitkään virvokkeiden ja hyvän ruuan kanssa, hyvässä seurassa. Romanttista tunnelmaa saunaan voi luoda kynttilöillä ja jatkaa tunnelmallista illanviettoa tuvassa takkatulen loimussa.

Mökin terassilta löytyy hyvinvarusteltu Muurikka-kesäkeittiö, jolla on ilo kokata melkein mitä vain makkaroista ja pihveistä kasviksiin ja tietenkin muurinpohjalettuihin asti. Myös kalojen savustaminen on kaasu-Muurikalla erittäin helppoa. Kesäisin terassi toimii myös viihtyisänä oleskelu- ja ruokailutilana. Terassilta avautuu esteetön näkymä järvelle ja auringonottoon sekä uimiseen sopivalle avaralle hiekkarannallemme. Mökin loivasti syvenevä ranta on kunnostettu hiekkapohjaiseksi ja soveltuu lämminvetisenä uimiseen perheen pienimmistä aikuisiin.

Katsele kuvia mökistämmeKalastusta mökkivesillä tai Saimaan selillä

Mökkimme ranta-alue tarjoaa erinomaiset edellytykset yleisimpien järvikalojemme kuten hauen, ahvenen, säyneen, lahnan ja särjen ongintaan ja heittokalastukseen. Tavoitellessanne kuhaa ja haukea heittäen tai uistellen teidän tarvitsee vain siirtyä mökin veneillä lyhyt matka sopiville kalapaikoille. Lohikalojen uistelua ja uistelukursseja tarjoamme loka-marraskuun aikana. Otamme saaliiksi ainoastaan rasvaeväleikattuja järvilohia ja taimenia, kaikki rasvaevälliset yksilöt vapautamme takaisin Saimaan vesiin. Perhokalastajille suosittelemme Heinäveden reitin kohteista 40 km:n päässä sijaitsevaa Kermankoskea ja 70 km:n päässä sijaitsevaa Karvionkoskea.

Mökin vuokraajien käyttöön tarjoamme kolme 4,2-metristä tasaperäistä venettä 4–8 hv:n moottoreilla, Raymarine luotain / plotteri yhdistelmälaitteet, airot, ankkurin ja köyden, pelastusliivit, haavin ja kalastusvälineet heittokalastukseen sekä uisteluun. Veneidemme lattiat ovat tasaiset, mikä tekee heittokalastuksen veneistämme helpoksi. Suositeltava henkilömäärä venettä kohden on kaksi kalastajaa.

Keskellä luontoa, palvelut silti lähellä

Mökkimme sijaitsee lähellä monipuolisia palveluja. 3 km:n säteellä mökistä on mm. kauppa, posti, huoltoasema, apteekki ja ravintolapalveluja. Talvisin voitte nauttia myös läheisen laskettelukeskuksen palveluista tai siirtyä mökiltämme jään kautta Itä-Suomen kattavalle kelkkareitistölle. Mökiltämme on matkaa lähimpiin kaupunkeihin Savonlinnaan 60 km ja Joensuuhun 80 km.Kulkuyhteydet Helsingistä Joensuuhun:

Lentoyhteydet Joensuuhun
Junayhteydet Joensuuhun

Lento Helsingistä Joensuuhun kestää noin 1 tunnin. Halvimpien meno-paluu lentojen hinnat ovat 60-100 euroa. Junamatka Helsingistä Joensuuhun kestää noin 4.5 tuntia. Edestakaisen junamatkan hinnat ovat 140-200 euron luokkaa.

Vuokra-autoja Joensuun lentokentältä:

Autovuokraus Joensuussa
0
Viihtyisä koko perheen kalastusmökkimme Saimaalla!
Katsele kuvia mökistämme

0
Tervetuloa mökkeilemään Saimaalle!

0

0
Tarjoamme hauen kalastusta heittäen ja uistellen. Suurhauen geeniperimä on tärkeä lisääntymisen kannalta. Lisäksi se pitää särkikalakantaa kurissa ja ylläpitää tehokkaasti vesiekosysteemin tasapainoa. Tästä syystä suosittelemme vapauttamaan yli 8 kilon painoiset tai metrin pituuden ylittävät suurhauet. Ruokakaloina suosimme 2–3 kpl painoltaan noin 2–4 kilon haukia per kalastaja.

0
Romanttisen yhdessäolon puitteet: takkatuli, hyvää ruokaa ja kynttilöin valaistu sauna.

0
Nauti saunamme pehmeistä löylyistä.

0
Kiinnostaako kookkaiden Saimaan selkävesien ahventen heittokalastus? Parhaita ruokakaloja ovat noin 200–900 gramman painoiset ahvenet. Suosittelemme vapauttamaan yli kilon painoiset yksilöt sukuaan jatkamaan. Ahven saaliin päiväkohtaiseksi enimmäismääräksi ehdotamme 1–3 kg kalaa päivässä per kalastaja.

0

0
Mökkiltämme löydätte kolme 4,2-metristä venettä 4 hv:n moottoreilla omatoimiseen kalastus- ja veneretki käyttöön.


0
Evästauko nuotiolla kruunaa kalastuspäivän Saimaalla.


0
Perehdy kanssamme kuhan jigaukseen Saimaalla. Suosittelemme vapauttamaan alle 45 cm pitkät ja yli 75 cm pitkät yksilöt. Tällä tavalla kalastettaessa pienemmät kuhat ehtivät saavuttaa sukukypsyyden ja suuret saavat mahdollisuuden kutea useita kertoja. Saaliin päiväkohtaiseksi enimmäismääräksi suosittelemme 1–2 kuhaa per kalastaja.
Old School Trolling  •  Jari Käyhkö
GSM +358 400 523 819  •  jari@oldschooltrolling.fi 
Y-tunnus 2326440-4
       
   

   
   
Welcome to Saimaa