Welcome to Saimaa
Mökkimajoitus ja hauen pilkintäretki Saimaalla
Kalastusmökki Saimaalla
Kirjolohen pilkintää Saimaalla
Kirjolohen pilkintäretket ja mökkimajoitus Saimaalla

Tule viettämään rentouttava talviloma kalastaen, saunoen ja ystävien seurassa Saimaalla viihtyen!

Moderni ja rauhallinen kalastusmökkimme on tiloiltaan ja varustelultaan ihanteellinen neljästä kuuteen henkilön kalastajaryhmille. Aivan mökin vieressä sijaitseva mökkilampemme sopii erinomaisesti hauen, ahvenen ja särjen omatoimiseen pilkintään, eikä Saimaan selkävesien kala-apajillekaan ole matkaa kuin parisataa metriä.

Mökki-isännältämme saatte kalapaikkavinkit ja välineet omatoimiseen talvikalastukseen.

Pilkintää ja Ismete-ongintaa Saimaalla

Saimaan matalavetiset lahdet ja mökkimme lähistollä sijaitsevat lammet saavat jääpeitteensä yleensä joulukuun puoleen väliin mennessä. Ensijäiden kausi tammikuun loppuun saakka on erinomainen hauen ja ahvenen kalastukseen pilkkien ja ootto-ongella kalastaen. Tammikuun alussa aloitamme kirjolohen pilkintäkauden, joka jatkuu huhtikuun alkuun saakka. Madetta kalastamme tammikuun puolesta välistä helmikuun loppuun. Kevättalvella jakso maaliskuun alusta huhtikuun puoliväliin on talven paras jakso hauen, ahvenen, särjen, lahnan, siian ja kuhan pilkintään.Helppo ja hauska kirjolohenpilkintäretki

Järjestämme kirjolohenpilkkiretkiä Enonkosken Pirttilahdella noin 35 km:n päässä kalastusmökki Jokiniemestä. Alueella on pieni laavu, tulentekopaikka ja wc. Etäisyys parkkipaikalta jäälle on vain 30 metriä ja laavulle 100 metriä. Erinomainen kohde lapsiperheille.

Kohteessa saa käyttää kerrallaan kolmea pilkkivapaa, joten käytämme yhtä aktiivipilkintään (siiman päässä pieniä lusikoita, tasapainoja, leechejä ja pilkkejä) ja kahta ootto-ongintaan (syöttinä tahnaa). Kohteen kirjolohet ovat kooltaan 1–3 kg. Kukin kalastaja saa ottaa kirjolohia saaliiksi enintään kolme päivässä. Kerran kalastettua kirjolohta ei saa vapauttaa takaisin veteen.

Opastettu kirjolohien pilkintäpäivän päivähinnat alkaen 300 eur / ryhmä. Hinta sisältää tarvittavat kalastusluvat, opastuksen ja kalastusvälineiden käytön. Maukkaat valmiit retkieväät nuotiolla nautitaviksi alk. 50 € / ryhmä.

Hauen, ahvenen ja mateen talvikalastusretki mökkimme lähivesille

Järjestämme hauen, ahvenen ja mateen pilkintä- ja täkykala ongintaretkiä kalastusmökkimme lähivesille. Opastetun pilkintäpäivän hinnat alkaen 200 eur / ryhmä. Hinta sisältää opastuksen ja kalastusvälineiden käytön. Maukkaat valmiit eväät retkelle alk. 50 € / ryhmä.

Kalastusluvat omatoimikalastajille

Kirjolohen pilkkilupa Pirttilahdelle 17 € / henkilö / päivä + valtion kalastonhoitomaksu ootto-ongintaan. Perhelupa (Isä, äiti ja yksi alle 16-vuotias lapsi) 25 € + valtion kalastonhoitonaksu ootto-ongintaan.

Vuokraamme majoittujillemme kirjolohien pilkintävälineet hintaan 30 € / henkilö.

Yhteydenotot:

Yhteydenotot ja varaukset mieluiten sähköpostitse jari@oldschooltrolling.fi

Talviloman mökkimajoitus ja kalastusretket Saimaalla


Old School Trolling  •  Jari Käyhkö
Мобильный тел. +358 400 523 819  •  jari@oldschooltrolling.fi 
Business ID 2326440-4
       
   

   
   
   
Welcome to Saimaa